お知らせ
2022.09.29

うに醤 -Unihishio-  Urchin soy sauce.

うに醤 -Unihishio- Urchin soy sauce.

レポ1

濃縮されたウニのソース✨

concentrated sea urchin sauce.

日本の南側の豊かな海でとれた「うに」を伝統的な方法でじっくりと熟成させた、深い香りがひろがる新しい液体調味料❕

A new deep aroma seasoning sauce made in a traditional way by slow aging sea urchin caught in the rich southern seas of Japan.

うに醤✨

Unihishio. Urchin soy sauce.

一滴かけるだけで高級レストランの味ナゴ❕❕

ナゴ助

The taste of a fine restaurant with just one drop.

 

 

 

尾塚水産 Ozuka Suisan

レポ1

製造しているのは尾塚水産✨

The manufacturer is Ozuka Suisan.

生産する尾塚水産は日本の海を守るため、様々な活動をしているナゴ🐟✨

Ozuka Suisan, the manufacturer, conducts many activities to protect Japan’s oceans.

海と日本 The Ocean and Japan

日本財団 海と日本プロジェクトはその活動を応援しています✨

 Nippon Foundation’s The Ocean and Japan Project is one of those activities.

\ 記事をシェアしよう /
X LINE ニュースを共有

関連リンク

「海猿」が鹿児島市に集結!急病者の救出を想定した合同訓練
お知らせ
2025.05.19

「海猿」が鹿児島市に集結!急病者の救出を想定した合同訓練

今年も始動!『海と日本PROJECT in鹿児島 2025』
お知らせ
2025.05.16

今年も始動!『海と日本PROJECT in鹿児島 2025』

ページ内トップへ