濃縮されたウニのソース✨
concentrated sea urchin sauce.
日本の南側の豊かな海でとれた「うに」を伝統的な方法でじっくりと熟成させた、深い香りがひろがる新しい液体調味料❕
A new deep aroma seasoning sauce made in a traditional way by slow aging sea urchin caught in the rich southern seas of Japan.
うに醤✨
Unihishio. Urchin soy sauce.
一滴かけるだけで高級レストランの味ナゴ❕❕
The taste of a fine restaurant with just one drop.
製造しているのは尾塚水産✨
The manufacturer is Ozuka Suisan.
生産する尾塚水産は日本の海を守るため、様々な活動をしているナゴ🐟✨
Ozuka Suisan, the manufacturer, conducts many activities to protect Japan’s oceans.
日本財団 海と日本プロジェクトはその活動を応援しています✨
Nippon Foundation’s The Ocean and Japan Project is one of those activities.