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2022.09.29

うに醤 -Unihishio-  Urchin soy sauce.

うに醤 -Unihishio- Urchin soy sauce.

レポ1

濃縮されたウニのソース✨

concentrated sea urchin sauce.

日本の南側の豊かな海でとれた「うに」を伝統的な方法でじっくりと熟成させた、深い香りがひろがる新しい液体調味料❕

A new deep aroma seasoning sauce made in a traditional way by slow aging sea urchin caught in the rich southern seas of Japan.

うに醤✨

Unihishio. Urchin soy sauce.

一滴かけるだけで高級レストランの味ナゴ❕❕

ナゴ助

The taste of a fine restaurant with just one drop.

 

 

 

尾塚水産 Ozuka Suisan

レポ1

製造しているのは尾塚水産✨

The manufacturer is Ozuka Suisan.

生産する尾塚水産は日本の海を守るため、様々な活動をしているナゴ🐟✨

Ozuka Suisan, the manufacturer, conducts many activities to protect Japan’s oceans.

海と日本 The Ocean and Japan

日本財団 海と日本プロジェクトはその活動を応援しています✨

 Nippon Foundation’s The Ocean and Japan Project is one of those activities.

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